Οροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


 

Όροι Χρήσης

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας.


 

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.petalaki.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.


 


 

1) Όροι


 

Το www.petalaki.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.petalaki.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.


 


 

2) Παρεχόμενες πληροφορίες και Προϊόντα


 

Το www.petalaki.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.


 


 

3) Περιορισμός ευθύνης


 

Το www.petalaki.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.


 

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το www.petalaki.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.


 

Το www.petalaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.


 

Το www.petalaki.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".


 

Σε καμία περίπτωση το www.petalaki.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


 


 

4) Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας


 

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.petalaki.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.


 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.petalaki.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.


 

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.petalaki.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτό καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.petalaki.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


 


 

5) Ευθύνη Χρήστη


 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.petalaki.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα μας είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κλπ.) ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στη σελίδα μας, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

 

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε μερικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

 

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και έχει τα παρακάτω δικαιώματα:

 

Πρόσβασης και Ενημέρωσης

 

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε.

 

Διόρθωσης

 

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς.

 

Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας

 

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας.

 

Φορητότητας

 

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς.

 

Διαγραφής

 

Τέλος, έχετε το δικαίωμα, να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@petalaki.gr.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:
 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  • Με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική-χρεωστική κάρτα σε online παραγγελία.
  • Με πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
  • Με αντικαταβολή.

 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση +1,80€. Απλά δίνετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής ή της μεταφορικής τη στιγμή που θα σας παραδώσει το πακέτο σας.

Η αντικαταβολή ισχύει ΜΟΝΟ για πληρωμή με μετρητά.


 

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης του συνολικού ποσού στους παρακάτω λογαριασμούς:


 

Εθνική Τράπεζα

ΙΒΑΝ: GR34 0110 1650 0000 1650 0793 324

 

Alpha Bank

IBAN  GR26 0140 1590 1590 0200 2019 616


 

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR43 0172 0460 0050 4610 2284 095

 

 

Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να φαίνεται ο αριθμός τις παραγγελίας σας η το ονοματεπώνυμό σας.Τυχόν τραπεζικά έξοδα

του εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Για να εξυπηρετηθείτε γρηγορότερα προτείνουμε να μας στείλετε αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στη διεύθυνση:

info@petalaki.gr


 

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 6942820743 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση για την ολοκλήρωση της κατάθεσής σας, και θα φροντίσουμε άμεσα για την αποστολή της παραγγελίας σας.

info@petalaki.gr

 


 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ


Μπορείτε να πληρώσετε με VIVA , MASTERCARD και MAESTRO μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς.

Τρόποι Αποστολής

Το κόστος αντικαταβολής ανεξαρτήτως του τρόπου αποστολής είναι 2,50 ευρώ.  
Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής  για αγορές αξίας άνω των 150 ευρώ είναι ΔΩΡΕΑΝ.Το petalaki.gr θα δρομολογήσει τα προϊόντα σας  με τη χρήση μεταφορικής  ή ΕΛΤΑ  courier, ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους. Για παραγγελίες που δίνονται μέχρι τις 15:00 εφόσον υπάρχει η ένδειξη "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" η αποστολή γίνεται αυθημερόν.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μπορείτε πάντα να επιλέξετε "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών ή αντικαταβολής και να παραλάβετε εσείς τα προιόντα που έχετε παραγγείλει κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

 

 

 

 Αποστολές με ΕΛΤΑ Courier


Για προιόντα βάρους μέχρι 5 κιλά (πραγματικά ή ογκομετρικά) η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ Courier  και το κόστος είναι 4 ευρώ για την Αττική και 5 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Η παράδοση των προιόντων γίνεται κατ`οίκον.

 

 

 

Αποστολές με μεταφορική εταιρία


Εάν τα προϊόντα είναι ογκώδη η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στην έδρα της μεταφορικής εταιριας .Το κόστος μεταφοράς των προιόντων άνω των 5 κιλών είναι 5 ευρώ για την Αττική και 6 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.Υπάρχει η δυνατότητα για μεταφορά από την έδρα της μεταφορικής στην κατοικία σας κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική και επιπλέον χρέωση. Διαφορετικά, εάν ο πελάτης δεν έχει την δυνατότητα να παραλάβει το δέμα από την έδρα της μεταφορικής, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας πριν την αποστολή.

Η διαδικασία παράδοσης διενεργείται από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών (9:00πμ - 17:00μμ).

 


Κάθε δέμα είναι εγγυημένο από εμάς σε περίπτωση κλοπής ή φθοράς.
Για κάθε προϊόν στην ιστοσελίδα μας έχει υπολογισθεί ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης. Σε περίπτωση που αλλάξει ο χρόνος παράδοσης ο πελάτης θα ενημερωθει αμεσα γι αυτο.

Σε περίπτωση μαζικής παραγγελίας (από 2 προϊόντα και άνω) είναι πολύ πιθανόν να μην συμπίπτουν οι ημέρες παράδοσης. Σε αυτή την περίπτωση, αναμένουμε την συλλογή όλων των προϊόντων και έπειτα γίνεται η μαζική αποστολή τους.
Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από προϊόν σε προϊόν για αυτό και αναγράφεται στη σελίδα κάθε προϊόντος.

Όταν στο προϊόν αναγράφεται η λέξη «Διαθέσιμο» (π.χ. έχουμε στοκ στην αποθήκη μας) συνήθως απαιτούνται 1-3 εργάσιμες μέρες για να σταλεί. Εάν το προϊόν αναγράφει «Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας», σημαίνει ότι δεν έχουμε στοκ του προϊόντος αλλά μπορούμε να το παραγγείλουμε από τους προμηθευτές μας και η διαδικασία αυτή διαρκεί περίπου 10 - 20 μέρες.
Εξαιτίας του πραγματικού ενδεχομένου πολλαπλών ταυτόχρονων παραγγελιών, η εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να έχει χρόνο να δέχεται παραγγελίες, να επαληθεύει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και σε σπάνιες περιπτώσεις, να επικοινωνεί με τον πελάτη είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, όταν κάποιος κωδικός δεν είναι διαθέσιμος.

Το ακριβές κόστος αποστολής της παραγγελίας σας, στην τοποθεσία που επιθυμείτε, γίνεται εμφανές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, πριν από την πληρωμή.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν το προϊόν φτάσει στα χέρια του πελάτη με την μεταφορική εταιρία συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να ελέγξουν αν:


-   Ο αριθμός των προϊόντων που παραδόθηκαν αντιστοιχεί με τον αριθμό των προϊόντων που είχαν παραγγελθεί.

-   Τα ονόματα των προϊόντων στο κουτί να είναι ίδια με αυτά του τιμολογίου

-   Αν το κουτί έχει αλλοιωθεί κατά κάποιον τρόπο.

Οποιαδήποτε φθορά του κουτιού ή του προϊόντος θα πρέπει να μας το πείτε άμεσα.
Όσον αφορά προβλήματα και οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με το φυσικό πακέτο ή την μη πληρότητα του προϊόντος που παρελήφθη, θα πρέπει να δηλώνεται σε διάστημα 3 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.Η έγκαιρη επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο email: info@petalaki.gr για οποιοδήποτε πρόβλημα θα μας προσφέρει αναφορά των φθορών για την αναπλήρωση των προϊόντων.
Για να εξακριβωθεί η φθορά της ακεραιότητας των προϊόντων που έχει προκληθεί κατά τη μεταφορά τους, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία θα πρέπει να τεκμηριώνονται με τη χρήση φωτογραφιών σε ψηφιακή μορφή, ώστε να μπορούμε να τις διαβιβάσουμε στην μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε.

 

 

Ασφάλεια των προϊόντων


Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην ιστοσελίδα www.petalaki.gr συμμορφώνονται με τους κανονισμούς που έχει θέση η Ευρωπαϊκή Ένωση και πληρούν τους σχετικούς κανόνες ασφάλειας των προϊόντων. Οι χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι δυνατόν να ακολουθήσουν σε κάποια προϊόντα τους κανόνες ασφαλείας. Με τη διεξαγωγή παραγγελίας, ο πελάτης δηλώνει ότι έχει διαβάσει και ότι αποδέχεται τους κανόνες της ιστοσελίδας, τους όρους πώλησης καθώς και την τυπική διαδικασία πληρωμής και αποστολής.


 

 

Α. Απο και 150 ευρώ αγορά δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή.
Β. Αττική μεχρι και 5 κιλά η χρέωση είναι 4 ευρώ .
Γ. Επαρχία μεχρι και 5 κιλά η χρέωση είναι 5 ευρώ.
Δ. Αθήνα πάνω απο 5 κιλά η χρέωση είναι 5 ευρώ.
Ε. Επαρχία πάνω απο 5 κιλά η χρέωση είναι 6 ευρώ.

Πολιτική επιστροφών

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στις παρακάτω περιπτώσεις:

 

1. Εάν αποδεδειγμένα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα από το www.petalaki.gr Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 6942820743 μέσω email στο info@petalaki.gr ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (μέσω της φόρμας επικοινωνίας) για να μας ζητήσετε την άμεση αλλαγή του προϊόντος σας. Θα σας αποστείλουμε την ίδια η την επόμενη κιόλας ημέρα το σωστό προϊόν. Όταν αυτό έρθει σε εσάς και το παραλάβετε τότε θα πρέπει να παραδώσετε στον υπάλληλο της courier το δέμα με το λανθασμένο προϊόν (παράδοση – παραλαβή). Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής επιβαρύνουν αποκλειστικά το www.petalaki.gr 

 

2. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ελέγχοντας τα προϊόντα μας πριν την αποστολή, ώστε να αποφύγουμε τέτοιες περιπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά, στη σπάνια περίπτωση που ένα προϊόν που αγοράσατε αποδειχτεί ελαττωματικό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 6942820743 μέσω email στο info@petalaki.gr ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (μέσω της φόρμας επικοινωνίας) για να μας ζητήσετε την άμεση αλλαγή του. Θα σας αποστείλουμε την ίδια η την επόμενη κιόλας ημέρα το σωστό προϊόν. Όταν αυτό έρθει σε εσάς και το παραλάβετε τότε θα πρέπει να παραδώσετε στον υπάλληλο της courier το δέμα με το λανθασμένο προϊόν (παράδοση – παραλαβή). Και σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα παράδοσης και παραλαβής επιβαρύνουν αποκλειστικά το petalaki.gr.

 

3. Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας. Αν αλλάξετε γνώμη για την αγορά κάποιου από τα προϊόντα μάς, μπορείτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2102312690 μέσω email στο info@petalaki.gr ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (μέσω της φόρμας επικοινωνίας) για να το/τα επιστρέψετε. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (α) ίσης αξίας, (β) μεγαλύτερης αξίας (θα χρεωθείτε τη διαφορά).Μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας . Η επιστροφή στην περίπτωση αυτή γίνεται από εμάς δεκτή μόνο εάν και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος  δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Συνεπώς, μας στέλνετε το προϊόν, και αφού το παραλάβουμε, επικοινωνούμε μαζί σας για να κανονίσουμε την διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής των χρηματων σας .

 

4.Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας η επιστροφή των χρημάτων σας για τα προϊόντα που επιστρέψατε γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν όπως επίσης κατακρατούνται και τα έξοδα μεταφορικών της επιστροφής των προιόντων εφόσον αυτά καταβλήθηκαν απο το κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων που επιστρέψατε στην  διεύθυνση του καταστήματος.

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί για την αποφυγή οποιαδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.

2. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα (Απ. Λιανικής, κλπ).

3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών/courier με το οποίο συνεργαζόμαστε στην παρακάτω διεύθυνση:

 

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 4 ΑΧΑΡΝΕΣ 13671 ΑΤΤΙΚΗ

Τηλ. 2102312690

Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τον κατάλληλο τρόπο και εταιρεία αποστολής του δέματος.

 

Ελαττωματικό προϊόνΣτην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν το www.petalaki.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διορθωθεί αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@petalaki.gr για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος . Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Το petalaki.gr διαθέτει πολιτική εγγύησης για 1 χρόνο σε όλα τα προϊόντα του.

 

 

    ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 158308603000

    A.Φ.Μ : 052672914